Pariorii pe aur isi trag profiturile din piata. Vremea cresterilor "spumoase" a apus?

Data publicarii: 25-08-2011 | Finante-Banci

 Pariorii pe aur isi trag profiturile din piata. Vremea cresterilor "spumoase" a apus?


Pretul metalului pretios scade dupa ce piata pare sa-si fi speriat jucatorii cu maximul de peste 1.900 de dolari pe uncie. "Taurii" care au fortat maximul au decis ca este timpul sa marcheze profitul. Tendinta curenta de scadere nu o afecteaza prea mult pe cea fundamentala de scumpire.



 


 



Pretul metalului pretios scade dupa ce piata pare sa-si fi speriat jucatorii cu maximul de peste 1.900 de dolari pe uncie. "Taurii" care au fortat maximul au decis ca este timpul sa marcheze profitul. Tendinta curenta de scadere nu o afecteaza prea mult pe cea fundamentala de scumpire


 

Incasarile de profit de pe urma cresterilor spectaculoase din aceasta luna ale pretului aurului sunt incurajate sau cel putin nu sunt deranjate de evolutia burselor de actiuni, care par sa nu bage serios in seama nici o stire negativa beningna si cresc.

 

Cotatia aurului a ajuns la 1843 dolari / uncie (31,1034 g, in sistemul Troy), dupa o scadere de 0,7%. Dupa recordul de la 1913,5 dolari, aurul a coborat vertiginos pana spre 1833 USD, apoi a recastigat teren pana la 1.853 dolari/uncie. Acum se afla intr-o noua repriza de incasare a profiturilor de catre cei ce au speculat cresterea sa vertiginoasa.

Integral in Money.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: